Vrste kratkih majica

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Kao i par traperica, jednostavna kratka majica je neizostavni dio vaše garderobe koji bi se trebao pronaći u svakome muškome ormaru. To je elementarni dio vašega stila kojeg nosite iznad li ispod drugog komada odjeće, ovisno o prigodi. Neke vrste pripadaju onim bezvremenskim i sa njima sigurno ne možete pogriješiti, dok su neke tek samo trendy. Kako bi ste saznali koje bi majice trebale biti u vašem ormaru nastavite čitati dalje.

Polo majicaPolo majica
Nekada davno ovakve majice su uglavnom bile rezervirane za igrače golfa. Sve se promjenilo nakon uspješnih reklamnih kampanja kompanija kao što su Ralph Lauren i Lacoste. Tada su svi shvatili raznolikost ovoga komada odjeće. Danas svi, ili bi barem trebali, u svome ormaru imaju jednu polo majicu. Neovisno o tome kakav je vaš stil, polo majica je koristan dodatak vašoj garderobi, koji je vrlo lako prilagodljiv vašem jedinstvenom izgledu. Tokom ljetnih mjeseci probajte nešto sa svijetlim tonovima kao što je ova prugasta polo majica na slici. Nositi sa: bijelim hlačama u ljeto sa vlastitim modnim dodacima.

Mornarska majica
Ovaj komad tkanine spaja modu sa korisnim. Bilo da se šetate molom ili uživate na svojoj jahti, mornarska majica je odličan odabir. Iako nemate savršenu figuru, nemojte se ustručavati nositi horizontalne linije. Ove majice su namjenjene isključivo ljetnome vremenu te nemojte da vam padne na pamet da ovakvo nešto nosite zimi. Nositi sa: odlično pristaje uz bijelu boju, te ga nosite uz bijelu sportsku jaknu ili casual uz pamučne kratke hlače.

Majice sa grafikomGrafika
Nakon što su ostvarile golem uspjeh na tržištu odjeće kada su se pojavile po prvi puta, majice sa grafikom postaju obavezni dio garderobe svakoga muškarca sa stilom. Da bi mogli nositi majicu sa grafikom sa praktički svime u svojoj garderobi, trebate odabrati jednu razumniju i jednostavniju grafiku kao ovu na slici. Nositi sa: uglavnom trepericama

Sportske majice
Dres omiljenog igrača ili kluba nažalost ne možete nositi u uredu niti izgleda pretjerano elegantno. Ljubav prema omiljenoj igri možete izraziti sa jednostanom sportskom kratkom majicom. Danas se u gotovo svim dućanima sportske opreme mogu nabaviti i majice omiljenog vam kluba. Nositi sa: slim fit trapericama i platnenim tenisicama

Majice sa dubokim V izrezomv-izrez
V izrez na majicama nikad nije zastario, te ovakvom majicom možete povećati kvocijent vašeg stila, dakle rađe odaberite dublji V izrez, nego standardnu duljinu. Također pazite da te ipak ne bude predubokog izrez koji ulazu u kategoriju dekoltea.