Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Stvari koje muškarac mora imati

Svi znamo kako je teško pratiti trendove, posebno danas kad svi nekamo žurimo i nemamo nimalo vremena za sebe. Ali ako ste sposobni, onda bi trebali osigurati da vaši najznačajniji modni dodaci nikada ne budu out. Ova garderoba i osnovni modni dodaci su nešto što svaki muškarac jednostavno mora posjedovati, toliko su ukorijenjeni u naš život da čim nam se nešto od toga raspadne, kupujemo drugo gotovo identično.

Casual odjeća

Bijela majica
Nema ormara u kojem se na nalazi bijela majica dugih rukava. Bijela majica je neprocijenjiva kako u casual tako i u poslovnom izgledu ili stilu. Što možete nositi uz nju? A što ne? Idealna za odijela i traperice svih boja. Bijela majica je svakako najbolji igrač u vašem ormaru.

Plave traperice
Vjerovatno ne postoji muškarac zapadnog svijeta koji ne posjeduje barem jedan par plavih treperica. Od Levi’s-ica do Diesel-ca, izbljeđene ili tamnije, još uvijek su ukorijenjene u našem društvu i svi ih kupuju bez obzira na trendove. Uz što ih možete nositi? Raznovrsnost im je drugo ime, plave traperice možete obući uz gotovo sve, od sportske jakne i cipela do kratke majice i tenisica.

Mokasine
Većina muškaraca pretpostavlja da i nisu najsretniji izbor,ali s njima jednostavno ne možete pogriješiti. Upravo zbog njihovog minimalističkog izgleda i ležernosti koje pružaju one ne izlaze iz mode.

Bijele majice kratkih rukava
Od tanke podmajice do standardne pamučne kratke majice, odgovarajuća bijela majica je komad garderobe koji nikada ne izlazi iz mode. Pobrinite se samo da vam ne bude prevelika i možete je nositi na traperice ili kratke hlače ljeti, odnosno ispod pulovera ili neke druge majice dugih rukava zimi.

Sportska jakna
Svaki muškarac zna da, kao i bijela majica, dobra jednobojna jakna (osobito crna) može se kombinirati na bezbroj načina. Možete je nositi sa hlačama odijela ili parom vaših najdražih traperica.

Sunčane naočale
Nisu samo korisne za vrijeme ljetnih dana na plaži. Svaki muškarac bi trebao imati jedan par u svome automobilu. Kada tražite bezvremenski izgled izbjegavajte velike ekstravagantne modele. Ovalni oblik s crnim okvirom je nešto s čime sigurno nećete pogriješiti.

Formalna, poslovna odjeća

Odijelo
Svaki muškarac bi trebao imati više od jednog odijela. Naravno ako imate samo jedno nije ništa loše samo da nije blještave boje ili upada u oči na bilo koji način. Tamnije nijanse poput sive, crne ili plave i kvalitetno izrađeno odijelo mogu vam potrajati godinama ako se naravno pravilno brinete o njemu. Odijelo možete nositi uz bijelu majicu, crne mokasine, remen i mnoge druge stvari sa ovog popisa.

Kaput
Jednostavnog kroja, ne prenapadnih boja i popularnih tkanina poput kašmira, vaš kaput može vam dotjerati vaš poslovni izgled. Za hladnog vremena možete ih nositi sa gotovo svime.

Dugmad za manšete
Što čini razliku između uspješnog i neuspješnog muškarca? Pažnja prema detaljima naravno. Dobar par dugmadi može puno doprinjeti vašem izgledu. Srebrna je boja koja uvijek prolazi.

Novčanik od crne kože
Uzimajući u obzir koliko je muškarcima važan novčanik, trebate imati onaj koji nikad ne izlazi iz mode. Ništa nije bolje od crnog preklopnog novčanika, miks tradicionalnog i minimalističkog izgleda i funkcionalnosti.

Sat
Ne imati sat je kao ne imati desnu ruku. Muški satovi su često podcijenjen kao dio cijelokupnog izgleda. Postali su više od instrumenta koji pokazuje točno vrijeme, postaju odraz vaše osobnosti. Izbjegavajte napadne boje, npr. sat potpuno zlatne boje, jer ne želite se kititi kao božićno drvce.

Kišobran
Ne treba naglašavati važnost jednog jednostavnog i kvalitetnog kišobrana, jer takvog nitko neće primjetiti, ali ako je iz “sve po deset” dućana sigurno će privući pažnju, a takvu pažnju sigurno ne želite. Dakle izvojite nešto novaca za kvalitetan kišobran, osim ako ih ne gubite prečesto. Naravno da to ne treba biti najskuplji dizajnerski kišobran. Jedan crni nerasklopivi, koji su čvršći od rasklopivih, je odličan izbor.

Crni remen
Vjerovatno nećete pronaći muškarca koji ne posjeduje crni remen, jedna od osnovnih stvari koji muškarci moraju imati. Remenje bi trebalo biti kao suci, što ih manje primjetite to bolje. Dakle sve što nije preglomazno i kićasto dolazi u obzir.