Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Pravi macho muškarac

Vi ste muškarac s tajnama. Svoja mala zadovoljstva rijetko ćete priznati partnerici, a pogotovo o njima nećete pričati s prijateljima. Ali, to su vaša mala zadovoljstva koja, osim vas, ima još stotine tisuća muškaraca širom svijeta. To su vaše male tajne, a vi mislite da ih ne čuva ni jedan drugi muškarac na svijetu. E, pa nije tako. Ako i postoji neki muškarac koji nema tajnu, on vjerojatno ne vodi neki naročit život. Tu obično nije riječ o nekim mračnim tajnama poput zaljubljenosti u najbolju ženinu prijateljicu ili skrivanja nekih neuobičajenih sklonosti. Riječ je o malim ritualima, sitnim uživanjima kojih se bez razloga sramite, kako ne biste ispali mekušac. Samo da znate, popis tih malih muških tajni koje krijete naveo bi mnoge vaše partnerice, kad bi znale za njih,da promijene mišljenje o muškom rodu.

Plač
Iako ima sve više muškaraca koji se ne boje da pokažu svoje osjećaje, još uvijek je veliki broj onih koji vjeruju da su suze, posebno muške, znak slabosti. Ipak, iako niste često bili u prilici da vidite nekog svog prijatelja kako plače, znajte da statistike pokazuju da muškarci to čine u prosjeku jednom mjesečno.

Piće
S prezirom gledate na šarene koktele koje pijuckate i ni za živu glavu ne biste priznali da ponekad uživate u ovim ženskim pićima. Vjerovatno nikada niste svojoj dragoj priznali kako vam se liker od čokolade sviđa .Većina muškaraca, bez sumnje, u ženskom društvu pije isključivo pivo, vino, viski, ili neko drugo muško, žestoko piće.

Seks
Glavobolje i odbijanje seksa nisu rezervirani samo za žene. I muškarcima se, iako rijeđe, dogodi da im nije ni do čega, posebno ne do seksa. Razlozi su, a to samo vi znate, umor, stres ili jednostavno ljenjost, ali svoje slabosti nikako ne želite priznati ni sebi, posebno ne njoj. Najlakše je da kažete kako vas boli glava.

Serije
Iako se zgražaju nad naslovima romantičnih komedija i pokušavaju da izbjegnu gledanje ženskih serija, mnogi muškarci vole pogledati popularne „Kućanice“, a o seriji „Seks i grad“ da i ne govorimo. Izgovor za gledanje ovih serija je u tome da njoj pravite društvo, no, u stvari, uživate u zavrzlamama očajnih kućanica iz predgrađa i u seciranju ljubavnih problema njujorčanki, a također ni neke španjolske sapunice nisu vam mrske.

Časopisi
Vjerovatno biste se užasno posramili ako bi vas bili uhvaćeni kako čitate „njene novine“. Nemate se čega stidjeti. Mnogi muškarci čitaju ženske strane i ženske časopise, baš kao što i one čitaju vaše. To je jedan od načina da bolje upoznate muško-ženske odnose, način njihovog razmišljanja i što volite i jedni i drugi.

Odijevanje
Većina muškaraca tvrdi da se ne opterećuje previše svojim izgledom, ali, to jednostavno nije točno. To znaju i žene i zato nema potrebe da se ustručavate da ih zamolite za modni savjet ili pomoć u slaganju odijeće. Veliki broj modernih muškaraca danas vodi računa o svom izgledu, raspituju se o modnim trendovima i ima omiljenu modnu marku.

Tepanje
Zna se i da često svoju dragu nazivate najnježnijim imenima. To rade i ostali muškarci. Vašoj partnerici bi bilo ugodno da ponekad i u javnosti pokažete nježnost, ili joj kažete neku toplu riječ koju po pravilu izgovarate samo iza čvrsto zatvorenih vrata. Topla, nježna komunikacija, tepanje i deminutivi povoljno utiču na zdravlje i emocionalni odnos, ali i oslobađaju od stresa.

Njega
Tržište kozmetike za njegu muškaraca u stalnom je porastu, baš kao i broj onih koji se njeguju. Neki čak i više nego žene. Ipak vjerujete da nitko ne zna za to.

Izgled
Depilacija i sunčanje nisu više rezervirani samo za ljepše polovice. Iako većina muškaraca to ne želi priznati, veoma im je bitno kako izgledaju. Mnogi čak uživaju u pilingu, pedikuri, pa čak i u bojenju kose ili izvlačenju pramenova. No, o tome, po pravilu, ne govore javno.

Ove vaše slatke tajne uglavnom su simpatične ženama. Muškarac koji se ne boji da prigrli ovu svoju „žensku stranu“ daleko je veći i jači muškarac od onoga koji glumi macho tipa. Bar tako misle žene.