Parfem za vas

eMuškarac

eMuškarac

Online magazin za modernog muškarca

Imate važan intervju? Dolazi vam važan klijent? Izlazite van s prijateljima ili imate spoj? Lijepo ste se sredili , ali što se našpricali na sebe? Koji parfem staviti na sebe i koji najbolje odgovara kojoj prilici? Ovo će vam pomoći koji parfem da odaberete sukladno događaju ili dijelu dana.

Acqua Di Gio
Giorgio Armani
Zanimljivo je da i muškarci i žene vole ovaj miris podjednako. Aqua di Gio odiše snažnim tonom citrusa s primjesom ružmarina i nudi nevjerovatnu svježinu. Muškarci vole njegov ljetni osjećaj, a žene taj svježi osjećaj.
Preporučuje se danju. Sjedite na terasi i pijuckate koktele ili se sastajete s poslovnim partnerom u toplo sunčano poslijepodne. Također se preporuča casual stil odjevanja.
Dolce and GabbanaDG Dolce and Gabbana nudi miris drveta, ali opet voćni naglasak. Ovaj parfem podsjeća na miris peperminta sa daškom duhana. Kao mnogi drugi parfemi, miriše drastično drugačije ovisno o vašem prirodnom mirisu.
Preporuča se kod večernjih izlazaka. Ne za prvi spoj jer ima jak miris. Ako idete na prepuno mjesto, kao što su klubovi ili barovi, onda je savršen. D&G zahtijeva elegantan izgled. Ne mora to nužno biti odijelo, ali definitivno ne traperice.
Cool Water
Davidoff
Klasika: osvježavajući miris sa naglaskom jantara i blage lavande. Ova aroma izluđuje svaku ženu. Mnoge žene imaju pozitivne reakcije na ovaj parfem.
Preporuča se danju. Na odijelo ili casual izgled, potpuno je svejedno. Također za ured ili restoran, na vama je da odaberete.
Eternity
Calvin Klein
Eternity u sebi objedinjuje jasmin, kadulju, bosiljak, palisandrovinu i preporuča se koristiti ga danju.
Potpun miris za potpunog muškarca.
Emporio Armani
Giorgio Armani
Veoma oštar miris, miješavina aromatičnih biljaka i mošusa. Armani dolazi u profinjenom crnom dizajnu i idealan je dar za nju ili njega, jer se nudi za oba spola.
Preporuča se danju. Odličan za ured ili poslovni sastanak. Jedinstveni miris za kojim će žene okretati glavu da ga ponovno osjete.
Polo Sport
Ralph Lauren
Još jedan ženski favorit, sličan je Cool Water-u ali je umjereniji. Polo Sport je osvježavajući miris jantara s mješavinom cvjetnih tragova.
Preporuča se danju.
Le Male
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier’s Le Male dolazi u zanimljivoj bočici. La Male je sladak miris sa dozom metvice, te daškom naranče i lavande da uglade miris. Odličan je zimi kakd trebate nešto da vas zagrije.
Preporuča se danju. Slatki naglasak pravi ga savršenim za dnevne izlaske. Ali budite umjereni s količinom, jer se žene nikada neće zasititi vaše, njegove slatkoće.
L’Eau D’Issey
Issey Miyake
Citrus sa daškom lista duhana. Vrlo seksi miris, pomalo oštar. Issey Miyake ima sličnosti sa Dolce & Gabbanom, jer oba sadrže duhan i limunov miris.
Preporuče se danju. Dobar za ured koliko i za restoran. Zasigurno će zadovoljiti ženski dio publike svojom orginalnošću, a i impresionirati će te kolege.
Chrome
Loris Azzaro
Osvježavajući i voćni miris, ovaj uniseks miris “sadrži” buket cvijeća. Pomalo je sličan CK, ali dosta oštriji.
Preporuča se za noćne izlaske. Njegova metalna bočica pravi ga savršenim da bude u pokretu, kad idete u teretanu i sl.
Dunhill
Dunhill
Miris drveta sa miksom svježeg jasmina, limuna, sandalovine i začina. Miris konzervativnog šarma, upravo zbog njegove ne napadnosti.
Preporuča se za ured. Savršen miris za muškarca u uredu ili poslovnom sastanku. Mnogo softiciraniji nego ijedan parfem ovdje i zbog toga ga odabiru zreli muškarci.
Hugo
Hugo Boss
Hugo je klasika od Hugo Boss-a, svježi i oštri miris, veoma muževan bez ikakve moguće aluzije na vjerojatnošću njegovog korištenja ljepšim spolom. U visokim notama je grejpfrut, zelena jabuka, bergamot i nana.
Preporuča se za bilo koje doba dana. Savršen za večernji izlazak. Žene vole njegovu uglađenost.
Joop Nightflight
Joop
Joop Nighflight je osvježavajući miris začina, lavande, javora. Ovaj buket je začinjen limunovim cvjetom. Jednako dobro miriše na ženi kako i na muškarcu. Veoma uglađen osvježavajući osjećaj.
Preporuča se u uredu. Dovoljno je umjeren sa ne bi oznemirio osjetljive noseve u vašj blizini.
Pi
Givenchy
Ovo je parfem za vječite istražitelje, ljubitelje senzualnih eksperimenata. Geometrijska bočica čistih savršenih linija sadrži drvni, senzualni miris. Bosiljak, ruzmarin, taragon i neroli unose u kompoziciju svježinu koja je generalno topla orijentalna sa izraženom drvenom notom drveta Guaiac, u savezu sa balzamičnim notama vanilije i benzoeve smole.
Preporuča se na prepunim mjestima. Također ako želite ostaviti upečatljiv prvi dojam
Herrera
Carolina Herrera
Herrera je miris za nezavisnog muškarca koji voli slobodu poput vode. Ljutkasta svježina citrusa koja je dopunjena nježnim cvjetnim notama prelazi u toplu i uzbudljivu nijansu začina. Na kraju, u tragu, osjetite drvenu motivu i senzibilni mošus.
Preporuča se danju i u uredu. Kao Dunhill ovaj miris je nešto konzervativniji i elegantniji.