Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Kako biti pravi muškarac

Dok velika većina likova uz pivu u zadimljenoj birtijetini pokušava dokazati tko je pravi muškarac promašuju pravu srž problema. Pravi muškarac je onaj muškarac za kojeg su žene rekle da je pravi muškarac, a ne muškarci. Niste shvatili? Evo vam par primjera što sačinjava pravog muškarca.

Pravi muškarac se ne mora dokazivati da on to uistinu jest. Ili jesi mudonja ili nisi. Ako nisi, ništa ti ne pomaže ali ako pak jesi, što se uistinu nadamo jer čitaš eMuškarac.com onda ti alkoholom podgrijane preserancije uistinu nisu potrebne. Pravi muškarac se džentlmenski ponaša prema ženama. To vam mora biti ishodišna točka prema svemu i šovinistički ispadi potaknuti od strane vaših “kolega” neandertalaca iz lokalne točionice vina vam sigurno neće pomoći.

Alfa mužjak mora biti financijski samostalan. Muškarac može ili naslijediti lovu ili je zaraditi. Naravno ženama je zanimljiviji ovaj drugi jer je dokaz da je sposoban, a ne žicar koji će uvijek čekati sve na gotovo. Naučite se brinuti za sebe i zarađivati svoj novac i zaradit ćete poštovanje žena a to je ipak vrijednije nego tatin BMW.

Izbjegavajte tučnjave i kavgu bilo kakve vrste. Pokažite da ste premoćni u umnoj borbi a ne u borbi golim šakama. Žene ipak više vole uljudne muškarce. Muškarce koji ne trpe sranja ali koji su dovoljno smireni da ih bilo kakva sranja ne izbace iz takta. Isto tako ta činjenica joj garantira da je nećete “izmasirati” po glavi i leđima čim nešto krivo provuče iz njenih ionako lajavih usta.

Pravi muškarac mora biti majstor u kući. To se ne odnosi samo na riskiranje električnog udara kad vam rikne bojler nego i pomaganje u kućanskim poslovima. Ne ustručavajte se usisavati i prati suđe jer ženama takve sitnice zlata vrijede a dioba kućanskih poslova znači ranije završavanje istih tako da vam san u popodnevnoj fjaci neće remetiti zvuk usisavača ili žensko kvocanje.

Automobil je jedna od bitnijih stavki u kojoj muškarci odmah griješe. Ako se ima love onda se kupuju ultraskupi mercedesi, BMW-i pa to odaje dojam preserancije umjesto da se iskešira za Volvo kojim osim elegancije i stila imate i sigurnost pa odajete dojam sigurnog tipa koji misli na svoju obitelj i suputnike.

Eh sad, ako čitate ovo i kreveljite se u ekran misleći koji su ovo papučari očito ste preskočili uvodno poglavlje. Bit je da se mi ne moramo dokazivati muškarcima, a ni ženama. Zato smo mi pravi muškarci… eMuškarci.