Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

EvoShave – inovacija u brijanju

EvoShave je revolucionaran unisex sistem za brijanje. Radi se o prvom novom dizajnu brijaćeg aparata. Nakon 100 godina dominacije postojećih dizajna i modela. S jedinstvenom mogućnošću upravljanja i brijanja u oba smjera. Revolucionarna EvoGrip ručka omogućuje vam brijanje koristeći samo vrhove prstiju – što omogućava lakšu kontrolu i bolju fleksibilnost.

EvoGrip je napravljen od kvalitetnog i čvrstog materijala te se neće lako savinuti niti slomiti. Obložen je mekom gumom s urezanim reljefom kako bi osjećaj među prstima bio sjajan. Osjećaj među prstima je sjajan čak i prije korištenja. Radi se o one-size-fit-all rješenju, tako da ne morate više tragati za savršenim aparatom za brijanje.

EvoShave
EvoShave

EvoShave dvosmjerna britvica omogućuje brijanje jednostavnim potezima, u smjeru rasta dlaka ili u suprotnom smjeru. Poseban dizajn britvice smanjuje nakupljanje dlačica i prljavštine ispod oštrica. To omogućuje glatko i manje stresno brijanje.

Sama oštrica ima patentirani Gothic arch II rub koji se smatra najkvalitetnijim dizajnom profila oštrice. Sa samo 40 mikrona širine tvori luk na vrhu oštrice što pruža ultimativnu oštrinu, snagu i izdržljivost. Oštrica je vrhunski Sandvik čelik s čvrstom kromnitridom bazom koji u suradnji s mekim teflonskim premazom pruža nevjerojatno iskustvo brijanja dok je istovremeno nježan prema koži. Zahvaljujući patentiranoj EvoShave Touch Strip tehnologiji, imate mogućnost položiti prste na ručku iznad britvice što vam omogućuje dodatnu preciznost i kontrolu. Zamjena britvice je pojednostavljena s izdržljivim mehanizmom spojnice, tako da je zamjena vrlo laka. Radi se o jednostavnom sustavu na klik.

EvoShave brijaći aparat

EvoShave
EvoShave Hrvatska