Close

LOGIN

Close

Register

Close

Lost Password

Spartanski 300 program treninga

Ako smatrate da ste u vrhunskoj formi, ili barem želite provjeriti u kakvoj ste formi, imamo za vas jedan uistinu “hardcore” program treninga. Radi se o spartanskom 300 programu treninga. Riječ spartanski ovdje uistinu dolazi do izražaja, a brojka 300 označava ukupni broj ponavljanja vježbi u programu.

O čemu se ovdje zapravo radi. Ako ste gledali film “300” s Gerardom Butlerom u glavnoj ulozi niste ne mogli zamijetiti mišićava i isklesana tijela gotovo svih glumaca u filmu. U vrlo kratkom vremenu glumačka ekipa je izgradila zavidna tijela, a pojedini glumci su imali i 18 kg viška i nisu bili u nekoj naročitoj fizičkoj spremi. Da bi postigli takvo nešto potrebna je nevjerojatna predanosti i odgovarajuća prehrana. Ako tamanite fast food, slatkiše, masnu hranu i sl. možete slobodno zaboraviti da će te izgledati kao jedan od glumaca iz navedenog filma.

Program treninga 300

a) 25 zgibova s dlanovima okrenutim naprijed
b) 50 mrtvih podizanja sa 60 kg
c) 50 sklekova
d) 50 skokova na kutiju visine 60 cm
e) 50 podizanja na ravnoj podlozi, bench šipka s utezima od 60 kg se drži nepomično u zraku dok se nogu podižu i spuštaju, ne dodirujući pod
f) 50 jednoručnih izbačaja s Kettlebellom od 16 kg
g) 25 zgibova s dlanovima okrenutim naprijed

Napomenimo da između vježbi nema odmora, a detalje možete vidjeti u videu ispod.